IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
09:40 | 1 октомври 2022
Обновен: 00:21 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп за 3 – 9 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 3 – 9 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви.Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 44,1,38,4,33,42

Телец
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Не прекалявайте с храната. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 33,12,2,27,4,20

Близнаци
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В семейството Ви може да има болен. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 21,44,3,42,43,28

Рак
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 42,6,26,9,7,31

Лъв
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Активно се заемате с реализирането на свой план. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 15,11,35,10,6,39

Дева
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Имате приятни преживявания с любим човек. Има риск от главоболие. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 5,35,27,11,16,12

Везни
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Има риск от главоболие. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 32,27,20,19,11,39

Скорпион
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 38,43,23,11,37,39

Стрелец
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 17,3,33,40,38,7

Козирог
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 0,23,44,38,30,27

Водолей
В петък ще настъпи нов период за октомври – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. За някои от Вас периодът се свързва с политически изяви. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 39,40,45,30,19,6

Риби
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В здравословен план ще бъдете добре. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 46,27,38,45,6,30

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна