IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
09:40 | 2 октомври 2022
Обновен: 21:49 | 23 април 2024

Хороскоп за 3 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 20,26,33,2,18,3

Телец
В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 39,24,11,7,28,2

Близнаци
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Успехът на Близнаците през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 34,3,7,27,38,11

Рак
Понеделник не е еднозначен ден за Раците. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 40,7,15,17,41,23

Лъв
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ще Ви зарадват приходи. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Бъдете активни в спорта. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 32,38,25,45,17,3

Дева
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Девите. Посветете понеделник на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. В понеделник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 17,6,27,25,31,26

Везни
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 34,40,2,35,25,19

Скорпион
Утре сте с променливо настроение. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Харчите пари за лични неща. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 22,34,5,27,42,30

Стрелец
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 7,4,44,18,13,37

Козирог
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 29,4,24,3,23,11

Водолей
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Всичко в крайна сметка опира до парите. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 46,32,8,15,39,26

Риби
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Грижете се добре за здравето си. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 2,17,20,7,24,6

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна