IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 6 октомври 2022
Обновен: 05:03 | 18 април 2024

Хороскоп за 7 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 7 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Бъдете креативни вместо да лежите на стара слава. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 7,37,42,5,28,16

Телец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 7,26,11,31,35,44

Близнаци
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 38,5,2,16,44,18

Рак
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. С важна среща е свързан петък и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Петък носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 14,5,2,38,3,35

Лъв
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утре сте изпълнени с желание за работа. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 28,11,29,12,10,34

Дева
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 8,25,30,9,3,45

Везни
В петък не се претоварвайте. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 33,12,14,10,44,39

Скорпион
Голям процент от Скорпионите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ както за пътувания, за бизнес и за работа с финанси, така и за действия по професионалната Ви реализация. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 17,23,18,22,20,5

Стрелец
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 27,3,34,45,39,23

Козирог
Петък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 27,6,18,28,13,22

Водолей
В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Полезни са новаторските начинания, писмена и всякаква друга работа. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 29,40,4,36,7,22

Риби
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Любовните преживявания ще са повод за емоция. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 18,13,33,31,19,22

Znacite.com

Коментари

Новини Варна