IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 9 октомври 2022
Обновен: 08:51 | 15 май 2024

Хороскоп за 10 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 10 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
В понеделник не се претоварвайте. Анализирайте действията си. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Понеделник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 3,6,35,10,15,36

Телец
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Очертават се куп благоприятни възможности за стабилизацията Ви в службата и бизнеса. Освен това могат да се появят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 45,14,27,31,43,13

Близнаци
Утре сте с променливо настроение. Утре вечер се посветете на семейството си. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно да владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни, ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютърът Ви отказва от време на време. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 20,7,4,40,38,1

Рак
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 15,0,10,34,19,32

Лъв
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Понеделник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация, е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 42,46,44,29,4,6

Дева
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството отколкото към служебни ангажименти. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 7,0,29,25,24,20

Везни
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 21,17,35,16,45,39

Скорпион
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Голяма част от Скорпионите са завладени от мисълта за материални загуби. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 7,3,35,5,24,40

Стрелец
Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Не е желателно да взимате пари назаем. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 6,1,26,36,0,16

Козирог
Понеделник ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 23,22,14,35,34,1

Водолей
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Ще Ви върнат голям заем. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Можете да отхвърлите доста работа утре, но не започвайте нищо ново. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 9,27,28,16,23,21

Риби
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 5,11,44,27,9,4

Znacite.com

Коментари

Новини Варна