IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 13 октомври 2022
Обновен: 08:43 | 19 май 2024

Хороскоп за 14 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 14 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Овните са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 6,4,8,10,5,34

Телец
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 17,1,31,39,45,32

Близнаци
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Петък е успешен ден в значителна степен за Близнаците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 1,17,21,27,33,20

Рак
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 40,11,34,8,23,46

Лъв
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. В петък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 37,19,44,33,17,0

Дева
Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 34,17,27,45,11,25

Везни
Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания. Обърнете внимание на семейството си. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 7,41,3,32,31,13

Скорпион
Петък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Скорпионите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 9,45,22,43,16,5

Стрелец
Петък не е еднозначен ден за Стрелците. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Притеснени сте и без желание за работа. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най- доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 38,42,2,14,39,5

Козирог
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Възможно е да дадете пари на свои близки. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 39,16,1,5,6,27

Водолей
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 4,1,20,38,43,12

Риби
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Утрешният ден ще е подходящ за кратки пътувания, за срещи и разговори. Обърнете внимание и на хората в дома си. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 21,40,34,23,4,5

Znacite.com

Коментари

Новини Варна