IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 14 октомври 2022
Обновен: 12:55 | 16 май 2024

Хороскоп за 15 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Бъдете отговорни към работата си. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 8,16,20,29,12,46

Телец
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Събота е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Определено ще сте за пример в работата. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 43,39,29,34,31,20

Близнаци
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. В събота добре ще Ви се отразява плуването. Отделете време за семейството си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 39,0,36,10,22,17

Рак
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. И Раците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Утрешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 26,40,28,30,0,37

Лъв
Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 34,45,31,39,29,8

Дева
Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 0,19,36,13,18,11

Везни
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Утре сте изпълнени с желание за работа. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 5,34,14,12,1,29

Скорпион
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 11,24,44,6,20,30

Стрелец
Утрешният ден ще е силно активен. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 42,23,41,36,1,16

Козирог
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете старателни и се заемете с работата си. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 18,4,39,1,17,29

Водолей
Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Утрешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Събота посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 1,9,34,20,40,45

Риби
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви отговорности. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Очаква Ви нова любов. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Обърнете внимание и на хората в дома си. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 15,2,14,39,22,10

Znacite.com

Коментари

Новини Варна