IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 29 октомври 2022
Обновен: 11:00 | 15 април 2024

Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 31 октомври – 6 ноември 2022 (Всички зодии)

Овен

В петък ще настъпи нов период за – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. В живота Ви може да влязат нови хора. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.

Щастливи числа: 30,4,14,17,15,44

Телец

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.

Щастливи числа: 34,46,22,6,19,18

Близнаци

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Бъдете коректни. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Не прекалявайте с храната. Възможно е да се сблъскате със затруднения.

Щастливи числа: 2,13,24,12,4,10

Рак

Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. В края на седмицата се очертават парични приходи. Възможно е да се почувствате самотни. Бъдете коректни. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.

Щастливи числа: 20,7,42,27,34,12

Лъв

Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова романтична обвързаност. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 13,17,30,32,39,12

Дева

Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. За сега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Щастливи числа: 20,46,37,19,36,10

Везни

Новина отдалече може да Ви зарадва. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Не се страхувайте.

Щастливи числа: 43,21,20,28,14,17

Скорпион

Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Здравето и тонусът Ви са отлични. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Една изненада може да Ви шокира.

Щастливи числа: 38,23,34,26,13,14

Стрелец

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Бързате и поради това нещата не се получават добре. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Не прекалявайте с храната. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

Щастливи числа: 29,20,28,30,27,33

Козирог

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Здравето и тонусът Ви са отлични. В края на седмицата са вероятни пътувания или посрещане на гости.

Щастливи числа: 17,6,33,3,18,4

Водолей

Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Нервната Ви система е претоварена. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Щастливи числа: 23,14,36,39,22,4

Риби

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Идва седмица, в която ще се чувствате в хармония със себе си. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.

Щастливи числа: 11,44,25,38,16,37

Znacite.com

Коментари

Новини Варна