IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 30 октомври 2022
Обновен: 05:04 | 18 април 2024

Хороскоп за 31 октомври 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 31 октомври 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е силно активен. Близките също желаят да им отделите от времето си. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 28,17,23,13,37,4

Телец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 1,29,44,0,27,17

Близнаци
В понеделник за представителите на зодия Близнаци възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Голяма част от Близнаците са завладени от мисълта за материални загуби. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 45,30,33,36,1,13

Рак
Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Утре Раците ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 41,23,38,20,39,14

Лъв
Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утре Лъвовете ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 23,8,6,7,18,39

Дева
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.
Щастливи числа: 11,27,25,23,4,5

Везни
Понеделник не е еднозначен ден за Везните. Това е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 14,40,8,20,25,44

Скорпион
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 37,2,25,7,30,18

Стрелец
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете активни в спорта. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Ако искате да постигнете целите си утре, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. С малко пари можете да постигнете много. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 24,7,21,36,28,20

Козирог
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 13,23,27,24,45,43

Водолей
Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 5,17,7,14,33,10

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Обърнете внимание на здравето си. През понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 46,27,1,14,13,21

Znacite.com

Коментари

dobi_Dobri4.5.8 ( преди 1 година )
Защо зодия дева и зодия везни са с еднакви хороскопи?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна