IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
10:20 | 3 ноември 2022
Обновен: 19:49 | 23 април 2024

Хороскоп за 4 ноември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 4 ноември 2022 (Всички зодии)

Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 19,13,45,39,10,18

Телец
Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Обърнете внимание и на хората в дома си. Все пак всички около Вас се чувстват прекрасно, а работата Ви носи удовлетворение. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 22,12,17,38,40,0

Близнаци
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Отделете време за семейството си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 4,15,20,45,13,9

Рак
Петък не е еднозначен ден за Раците. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 45,46,1,38,32,3

Лъв
В петък за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на утрешния ден ще сте доволни. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 0,14,3,29,28,1

Дева
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Новини, свързани с работата Ви, може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 7,39,8,40,19,10

Везни
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 26,35,25,28,27,24

Скорпион
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 3,0,11,12,25,6

Стрелец
Петък ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си утре, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 22,19,42,8,10,32

Козирог
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 38,22,34,10,23,29

Водолей
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 3,7,5,23,39,27

Риби
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 11,43,39,37,9,35

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна