IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 6 ноември 2022
Обновен: 00:47 | 28 март 2024

Хороскоп за 7 ноември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 7 ноември 2022 (Всички зодии)

Овен
В понеделник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Към парите също трябва да подходите разумно. През понеделник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 21,35,17,0,42,40

Телец
Бъдете отговорни към своите постъпки. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 42,44,28,12,11,21

Близнаци
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Близнаци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Близките ще Ви зарадват с мил жест. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Изясняват се нещата и в любовта. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 15,28,39,12,24,45

Рак
Утрешният ден ще блести с особен успех за Раците. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.
Щастливи числа: 30,23,9,25,43,38

Лъв
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 27,38,44,42,29,9

Дева
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 12,43,35,0,37,32

Везни
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Вероятно ще се наложи или да потърсите помощ, или да останете до по-късно на работа. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Понеделник не е лош ден за Везните, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.
Щастливи числа: 6,16,12,45,3,41

Скорпион
Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 12,15,24,25,23,29

Стрелец
Понеделник не е еднозначен ден за Стрелците. Грижете се за спокойствието си. Бъдете внимателни при работа с пари. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Стрелците през утрешния ден. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 45,2,1,17,23,6

Козирог
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 45,27,12,40,37,38

Водолей
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 39,31,8,42,28,20

Риби
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утре Рибите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 27,34,46,5,45,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна