IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 14 ноември 2022
Обновен: 07:15 | 28 март 2024

Хороскоп за 15 ноември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 ноември 2022 (Всички зодии)

Овен
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Благодатен и плодоносен, вторник предоставя на Овните значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 46,32,21,44,8,14

Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Част от работата ще Ви се получи по-бързо отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Съхранявайте старателно документите и парите си. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 39,36,14,40,21,38

Близнаци
Вторник носи успех на Близнаците. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Объркани сте емоционално. Парите няма да са Ви проблем. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Утре Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 42,41,14,44,27,17
 

Рак
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. В никакъв случай не допускайте разочарованията от някого или нещо да влияят на намеренията и работата Ви утре. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.
Щастливи числа: 16,7,25,12,26,40

Лъв
Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. За представителите на Лъв се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 6,9,4,35,19,10

Дева
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 9,24,12,23,43,22

Везни
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. В състояние сте да отхвърлите много работа. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 12,29,33,35,8,10

Скорпион
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Ярки любовни постижения. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 41,26,12,3,46,22

Стрелец

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Стрелците. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Изясняват се нещата и в любовта. Анализирайте работата си, за да се справите. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 41,38,16,9,26,2

Козирог
Голям процент от Козирозите са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 22,24,12,27,19,46

Водолей
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 27,37,17,26,20,22

Риби
Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 8,35,2,16,14,38

Znacite.com

Коментари

Новини Варна