IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
13:30 | 17 ноември 2022
Обновен: 02:03 | 25 април 2024

Зимните месеци – вълшебни и романтични за някои от зодиите. Ето за кои!

Късметлиите са Рак, Везни и Водолей

По материала работи: Слав Велев
Зимните месеци – вълшебни и романтични за някои от зодиите. Ето за кои!

За някои представители на зодиакалния кръг студените зимни месеци ще бъдат наистина вълшебни и особено успешни за романтични връзки, пише MarieClaire.

Рак

Въпреки присъщия ви оптимизъм, вече можете да спрете да се надявате на красива любовна история и да спрете да се опитвате да промените нещо в живота си. Началото на зимата ще бъде много благоприятен период за обещаващи начинания и съдбоносни запознанства.

Може погрешно да мислите, че не сте готови за връзка. Ако можете да загърбите ненужните съмнения и скептицизъм, любовта няма да ви накара да чакате. Във вашето обкръжение ще се появят хора, които с всички сили ще се опитат да спечелят благоволението ви, да ви обърнат внимание и да ви подкрепят. Ще погледнете с друг поглед на познати, които ще се отворят пред вас от нови страни. 

Везни

Грандиозни промени очакват Везните през зимата. Идва време за емоционално сближаване и радостни запознанства. Везните се зареждат с положителна енергия, когато им се възхищават, правят комплименти, хвалят, а през зимата вие ще го усетите в пълна степен. Някои събития ще ви накарат сериозно да преразгледате възгледите и убежденията си относно важни за вас хора и ситуации. На хоризонта на вашата съдба ще се появи човек, който може коренно да промени живота ви.

Водолей

Не бързате да променяте нещо в обичайния си начин на живот, но съдбовната среща ще се случи бързо и неочаквано и ще промени всичките ви планове. Не се вкопчвайте в миналото, тогава може да пропуснете шанса да изградите щастлива връзка.

Тя ще ви донесе много приятни емоции, романтични срещи, трепетни и вълнуващи преживявания. Пренебрегвайте условностите и градете любовта си въз основа на това, което е удобно само за вас и вашия партньор. Не се страхувайте да правите грешки и се доверявайте на хората около вас. Тази зима имате всички шансове да изградите щастлива и хармонична връзка, ако вътрешно се подготвите за това.

Четете повече в tialoto.bg

Коментари

Новини Варна