IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 19 ноември 2022
Обновен: 09:20 | 23 април 2024

Седмичен хороскоп 21 – 27 ноември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 21 – 27 ноември 2022 (Всички зодии)

Овен
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Вие сте в добро здраве. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 25,44,38,24,12,22

Телец
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Вие сте в добро здраве. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Не отхвърляйте съветите на хората около вас. Има неща, които не знаете по-добре от другите или Ви убягват от вниманието.
Щастливи числа: 27,22,3,7,12,43

Близнаци
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Грижете се за здравето си. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 13,39,38,26,22,21

Рак
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 27,31,43,1,35,18

Лъв
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. В семейството Ви може да има болен. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 27,26,7,40,43,30

Дева
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Има риск от главоболие. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 22,29,42,15,17,31

Везни
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В здравословен план ще бъдете добре. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. Ако искате съвет от звездите той е: умереност и естественост.
Щастливи числа: 25,13,20,33,38,8

Скорпион
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 16,43,0,44,41,40

Стрелец
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. В семейството Ви настъпват мир и хармония. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Звездите Ви предупреждават за опасност от страна на колеги. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 34,18,39,46,11,36

Козирог
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 45,35,22,3,40,18

Водолей
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В бизнеса Ви може да има промени. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 10,32,24,2,8,39

Риби
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. В здравословен план ще бъдете добре. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 39,7,36,41,28,23

Znacite.com

Коментари

Новини Варна