IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 23 ноември 2022
Обновен: 02:52 | 28 март 2024

Хороскоп за 24 ноември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 ноември 2022 (Всички зодии)

Овен
Утре имате куп неща за вършене. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Работата Ви утре ще бъде натоварена, но ползотворна. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 34,13,22,32,4,16

Телец
В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Някои от Вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 1,3,37,9,27,33

Близнаци
В четвъртък не се претоварвайте. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 9,32,17,31,12,39

Рак
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Раците. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план и за бизнесзанимания. Ще Ви върнат голям заем. В интимния живот емоциите са смесени. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 24,29,0,18,11,7

Лъв
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Към парите също трябва да подходите разумно. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 2,37,38,7,18,35

Дева
Утрешният ден ще е силно активен. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Помислете дали не е добра идея да смените метода на работа. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 45,4,8,25,32,10

Везни
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 26,14,8,36,15,44

Скорпион
В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Отделете време за семейството си. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 35,18,12,2,39,41

Стрелец
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Четвъртък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 33,39,13,12,23,16

Козирог
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 14,12,2,34,45,9

Водолей
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 22,34,35,44,1,19

Риби
Утре имате куп неща за вършене. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Време е за рутинна работа. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 38,13,19,30,4,34

Znacite.com

Коментари

Новини Варна