IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 27 ноември 2022
Обновен: 16:51 | 14 април 2024

Хороскоп за 28 ноември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 ноември 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще блести с особен успех за Овните. Понеделник е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре обърнете внимание на отношенията си. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Парите идват и си отиват. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 33,44,22,46,17,10

Телец
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Прекалено напрегнати сте в работата си утре, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 42,3,13,45,32,14

Близнаци
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Не прекалявайте с похапването. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Очаква Ви нова любов. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 27,24,11,2,21,31

Рак
В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Понеделник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Рак, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 28,14,10,39,9,45

Лъв
Понеделник не е еднозначен ден за Лъвовете. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Трудностите, които Ви блокират работата до обед, са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 23,10,16,18,40,28

Дева
Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в понеделник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 22,18,28,44,11,19

Везни
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Близките също желаят да им отделите от времето си. Не давайте пари назаем, защото няма да Ви ги върнат. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 31,34,5,41,0,44

Скорпион
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Скорпионите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Утре е ден за екипна работа, за хората от приятелското Ви обкръжение и от групите, в които участвате. При Вас важните събития ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 46,9,35,25,32,11

Стрелец
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си  с “младежките” си изпълнения. Понеделник е успешен ден в значителна степен за Стрелците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 27,29,24,1,0,22

Козирог
Утрешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 26,7,21,29,46,10

Водолей
Понеделник носи успех на Водолеите. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Объркани сте емоционално. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 10,45,0,41,38,27

Риби
Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Риби. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 35,17,22,38,1,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна