IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 1 декември 2022
Обновен: 03:05 | 25 април 2024

Хороскоп за 2 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 2 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Очаква Ви нова любов. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 21,3,41,0,11,10

Телец
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 41,26,15,8,13,10

Близнаци
Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Близнаците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Грижете се за спокойствието си. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 24,2,39,10,6,1

Рак
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В утрешния ден на новолунието намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Изясняват се нещата и в любовта. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 14,7,39,40,46,42

Лъв
Петък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утре е ден за домашни дела. В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 37,40,19,22,15,2

Дева
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Към парите също трябва да подходите разумно. Утре може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 22,35,24,6,32,1

Везни
Петък ще внесе известно вълнение сред Везните. Утрешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 41,26,0,28,20,24

Скорпион
Петък ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Работата и утре е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте. Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 42,26,9,12,46,23

Стрелец
Петък ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 26,31,9,37,7,16

Козирог
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 13,5,44,11,45,23

Водолей
Петък може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на Водолеите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 16,18,15,5,23,17

Риби
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. С важна среща е свързан петък и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утре Рибите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 36,10,45,26,0,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна