IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 4 декември 2022
Обновен: 19:17 | 18 март 2024

Хороскоп за 5 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 5 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Имате работа, която не бива да отлагате, ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 29,37,23,28,22,16

Телец
Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 43,12,34,7,41,21

Близнаци
Понеделник носи успех на Близнаците. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.
Щастливи числа: 1,27,11,21,7,29

Рак
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Възможно е да дадете пари на свои близки. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 29,10,26,22,23,27

Лъв
Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Близките също желаят да им отделите от времето си. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 20,37,10,24,27,18

Дева
В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Ще Ви зарадват приходи. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Някой може да възприеме принципите Ви за странни и неприложими, но резултатите от работата Ви ще бъдат най-убедителното доказателство за обективността на вашата позиция. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 31,24,21,30,4,5

Везни
Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. След като добиете базови познания, бихте могли да промените сферата си на работа или да вършите две различни дейности едновременно. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Утре обърнете внимание на отношенията си. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 30,33,45,39,5,35

Скорпион
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Късметът е с Вас и в любовта. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 44,8,2,17,29,19

Стрелец
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 9,35,10,25,16,29

Козирог
В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през утрешния ден. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 46,14,44,2,9,45

Водолей
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Грижете се добре за здравето си. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. В понеделник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 38,26,40,43,32,13

Риби
Бъдете отговорни към своите постъпки. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 38,35,33,39,15,2

Znacite.com

Коментари

Новини Варна