IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 5 декември 2022
Обновен: 03:12 | 19 март 2024

Хороскоп за 6 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 6 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Утре е ден за домашни дела. Вторник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Бъдете активни в спорта. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 2,17,36,30,43,41

Телец
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Добре би било вторник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 45,0,12,2,11,39

Близнаци
Утре сте с променливо настроение. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 34,10,7,25,39,12

Рак
Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 26,1,16,46,22,7

Лъв
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Вторник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Не бива да оставяте днешната работа за утре. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 29,43,15,1,13,20

Дева
Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Завършете започнатата работа. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 11,2,9,35,21,14

Везни
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Ще Ви върнат голям заем. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 39,17,35,15,20,11

Скорпион
Утре имате куп неща за вършене. Говорете по същество и не давайте напразни обещания. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Вторник е ползотворен в професионален, финансов и личен план за Скорпионите. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 11,38,26,39,25,19

Стрелец
Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Обърнете внимание и на хората в дома си. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Във вторник добре ще Ви се отразява плуването. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 22,19,35,31,14,0

Козирог
Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 30,28,22,15,45,24

Водолей
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Важен ден за печалба. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 30,32,38,0,42,18

Риби
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация, е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Вторник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 29,37,26,4,7,9

Znacite.com

Коментари

Новини Варна