IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Хороскопи
10:15 | 8 декември 2022
Обновен: 10:55 | 5 май 2024

Хороскоп за 9 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 9 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Овен. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Не прекалявайте с похапването. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. По отношение на паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 21,28,31,2,46,19

Телец
Утрешният ден ще е силно активен. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Добре ще е през петък да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 9,29,25,17,27,12

Близнаци
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Близнаците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Близките също желаят да им отделите от времето си. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 24,17,2,27,34,33

Рак
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 46,28,39,30,44,43

Лъв
Петък е успешен ден за Лъвовете. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. В петък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 2,27,37,42,19,29

Дева
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 40,28,26,33,17,13

Везни
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Най-добре ще е да посветите петък на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Добре би било да се погрижите за здравето си. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 18,39,23,7,44,41

Скорпион
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Грижете се добре за здравето си като спазвате балансиран режим. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 30,6,11,4,28,25

Стрелец
Петък ще сблъска много от представителите на Стрелец с нови преживявания. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 18,23,3,6,25,43

Козирог
Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 19,5,39,17,10,35

Водолей
Утрешният ден ще е силно активен. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 31,15,32,40,46,2

Риби
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Риби. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 4,32,15,28,40,3

Znacite.com

Коментари

Новини Варна