IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 12 декември 2022
Обновен: 22:27 | 30 април 2024

Хороскоп за 13 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Вторник ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утре Овните трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Объркани сте емоционално. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 11,12,9,19,45,10

Телец
Голям процент от Телците са подвластни на отлично настроение във вторник, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 26,16,25,14,21,32

Близнаци
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Утрешният ден е за работа и други занимания и най-странното - няма да Ви тежи. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. За представителите на Близнаци се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 40,0,18,20,1,36

Рак
Във вторник не се претоварвайте. Поставете началото на нова работа. Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 44,5,15,9,17,24

Лъв
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 46,38,5,10,36,45

Дева
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. За представителите на Дева се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 22,32,8,14,37,13

Везни
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Ако сте подготвили работата си старателно, няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 42,20,2,5,44,23

Скорпион
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Скорпионите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Изясняват се нещата и в любовта. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 7,8,16,35,12,14

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Близките също желаят да им отделите от времето си. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина за проблеми. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 0,9,45,37,7,46

Козирог
Вторник ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. В работата си прилагайте творчески подход. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 31,42,30,36,11,33

Водолей
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 24,46,43,13,42,22

Риби
Утре имате куп неща за вършене. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Грижете се за спокойствието си. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 20,36,19,13,45,15

Znacite.com

Коментари

Новини Варна