IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 13 декември 2022
Обновен: 17:34 | 7 май 2024

Хороскоп за 14 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 14 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утре Овните ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 22,4,32,42,24,5

Телец
Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Бъдете внимателни в избора на партньори. Въздържайте се от необмислени постъпки и реакции и се посветете изцяло на работата си. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 1,16,32,11,9,43

Близнаци
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Утрешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 11,37,40,38,4,6

Рак
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Сряда не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 6,5,33,37,44,13

Лъв
В сряда не се претоварвайте. И Лъвовете разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. През сряда внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 0,32,36,20,39,25

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В утрешния ден Ви очакват нови предложения. Не бързате да инвестирате получените пари. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 33,3,18,23,5,12

Везни
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете, е достатъчно качествен, за да Ви донесе слава и пари. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за вас. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 8,40,33,13,38,14

Скорпион
Сряда е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Късметът е с Вас и в любовта. Благодатен и плодоносен ден, сряда предоставя на Скорпионите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 12,36,39,26,29,10

Стрелец
Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 40,26,22,6,17,27

Козирог
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периода объркан и наситен с напрежение. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 1,43,11,12,23,6

Водолей
Бъдете отговорни към своите постъпки. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 5,24,19,37,9,38

Риби
Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В сряда може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 39,35,7,34,37,29

Znacite.com

Коментари

Новини Варна