IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 16 декември 2022
Обновен: 21:39 | 6 май 2024

Хороскоп за 17 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 17 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Изясняват се нещата и в любовта. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Утрешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Настойчивото желание на стар приятел да се види с Вас ще Ви принуди да промените предварителния си график, но това така или иначе няма да Ви попречи да си свършите работата. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 16,19,14,7,36,15

Телец
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. С малко пари можете да постигнете много. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 41,25,1,21,0,7

Близнаци
Утрешният ден ще е силно активен. Събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Важен ден за печалба. Утрешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 40,27,26,21,30,44

Рак
Утре имате куп неща за вършене. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Объркани сте емоционално. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 13,42,22,20,36,31

Лъв
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 38,10,15,46,34,22

Дева
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. В близките дни не очаквайте приходи. Събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 3,28,4,22,39,38

Везни
Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 30,15,28,14,43,0

Скорпион
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 36,5,11,18,40,20

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. От неочаквано място може да получите пари. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 35,12,25,4,24,30

Козирог
Утрешният ден ще блести с особен успех за Козирозите. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Събота е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 37,23,13,26,30,22

Водолей
Събота ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като Ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 29,44,18,3,13,10

Риби
Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Утре вечер се посветете на семейството си. За представителите на Риби се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 41,42,18,44,14,26

Znacite.com

Коментари

Новини Варна