IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 21 декември 2022
Обновен: 23:08 | 1 май 2024

Хороскоп за 22 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 22 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Овни, а за някои денят дори ще е скучен въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете назаем, защото може и да не Ви ги върнат. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления.Утре вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 7,28,4,21,27,19

Телец
Четвъртък е успешен ден за Телците. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Голяма част от Телците са завладени от мисълта за материални загуби. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Телците са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 6,3,33,46,31,22

Близнаци
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не е разумно да вземате пари в заем. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 27,19,7,4,22,30

Рак
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Раците. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Можете да постигнете много утре, ако приемете присърце задълженията си и сериозно се захванете за работа. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 2,10,43,33,6,7

Лъв
Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Лъв. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. В четвъртък може да отделите време на дома си и на хората в него. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 3,17,37,19,31,38

Дева
В четвъртък за представителите на зодия Дева възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Общуванията Ви утре ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 28,43,36,42,24,33

Везни
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 3,10,34,16,19,38

Скорпион
В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Бъдете дипломатични и тактични, Скорпиони.
Щастливи числа: 17,38,26,40,4,22

Стрелец
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Не е желателно да взимате пари на заем. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 17,14,41,30,29,39

Козирог
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Не е желателно да взимате пари на заем. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 23,33,45,24,34,21

Водолей
Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 35,12,33,21,15,36

Риби
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Утрешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 44,29,9,10,46,26

Znacite.com

Коментари

Новини Варна