IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Хороскопи
10:20 | 25 декември 2022
Обновен: 12:31 | 3 май 2024

Хороскоп за 26 декември 2022 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 декември 2022 (Всички зодии)

Овен
Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 4,5,17,29,30,33

Телец
Понеделник ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Добре би било да се погрижите за здравето си. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 3,20,23,15,14,13

Близнаци
В понеделник не се претоварвайте. Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Близнаците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В понеделник обаче не предприемайте нови инициативи. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 39,34,33,8,10,25

Рак
В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Раците са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 17,36,16,43,12,6

Лъв
Утре сте с променливо настроение. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 30,41,20,31,26,15

Дева
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през утрешния ден. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.
Щастливи числа: 40,22,4,33,13,44

Везни
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 34,22,6,37,40,10

Скорпион
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утре Скорпионите ще действат активно и с подчертано усърдие по деловите си цели и задачи. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 38,40,24,13,43,12

Стрелец
Утрешният ден Ви носи известно настроение. Отделете време за семейството си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Понеделник е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 44,29,20,25,2,21

Козирог
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 39,27,25,21,43,17

Водолей
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 25,43,11,39,28,44

Риби
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Малко по-нервен е утрешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 36,13,34,5,12,7

Znacite.com

Коментари

Новини Варна