IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
00:07 | 31 декември 2022
Обновен: 19:00 | 28 април 2024

Годишен хороскоп за 2023 - Везни

Чувството Ви за честност и обективност Ви води до успех през годината

По материала работи: Слав Велев
Годишен хороскоп за 2023 - Везни

Вашата нежна планета Венера започва годината във въздушния Водолей, но бързо преминава в по-чувствителните и състрадателни Риби в средата на януари. Този комфортен съюз носи със себе си много романтични мигове, които ще Ви помогнат да разбирате по-лесно хората около Вас, да прощавате и да обичате. Венера минава през Вашата зодия в края на октомври и поставя на преден план Вашите връзки с близките Ви. Не позволявайте на стремежа Ви да преговаряте с хората да доведе до нерешителност. 

От средата на май до края на юни, докато е в трезвомислещите Близнаци, Венера е в ретрограден цикъл. Това Ви кара да се замислите за противоречията в живота си. Този транзит Ви дава сили да преоткриете двойнствеността във Вашия живот и да разберете по-добре любовта и омразата, която изпитвате. Това ще доведе до баланса и мира, за които така силно копнеете. 

Слънцето огрява Вашата зодия цял месец, като започва в края на септември. Честит рожден ден, дипломатични Везни!

Вътрешната и външната Ви красота е видима с просто око и това е причината хората да гледат на Вас като на модел за подражание. В този период може да срещнете трудности при вземането на решения, тъй като ще търсите най-правилния път. Имайте едно наум, че никога няма изход, който да направи всички щастливи. 

Коментари

Новини Варна