IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 13 януари 2023
Обновен: 15:41 | 13 май 2024

Хороскоп за 14 януари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 14 януари 2023 (Всички зодии)

Овен
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Овните, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Нововъведенията, които някои от Вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 28,11,27,33,41,32

Телец
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще Ви изненадат трудности, свързани със семейните Ви задължения. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 18,23,15,27,30,3

Близнаци
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 27,36,7,8,25,18

Рак
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа, стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Не прекалявайте с похапването. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 26,38,7,10,46,18

Лъв
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този събота. Грижете се за спокойствието си. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 23,21,35,24,5,30

Дева
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари назаем - защото ще се отчете като загуба. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Утрешният ден ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 8,2,19,16,3,41

Везни
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Не е добро време за работа с банки, за свързана с кредити и заеми дейност. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 43,37,4,45,19,35

Скорпион
Утрешният ден ще блести с особен успех за Скорпионите. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 26,42,24,46,12,21

Стрелец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утрешният ден не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 27,19,12,46,10,45

Козирог
Събота ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 18,39,3,5,23,19

Водолей
Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Намерете сили да завършите работата си до обед. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 33,23,37,45,15,3

Риби
В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Ако сте подготвили работата си старателно, няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 10,12,30,43,9,18

Znacite.com

Коментари

Новини Варна