IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 15 януари 2023
Обновен: 02:54 | 25 април 2024

Хороскоп за 16 януари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 януари 2023 (Всички зодии)

Овен
Понеделник носи успех на Овните. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 41,37,34,0,42,23

Телец
Утрешният ден ще е силно активен. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Работата Ви утре ще е напрегната, но ползотворна. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 32,46,17,27,41,10

Близнаци
Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си, струва няколко часа работа. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. През понеделник може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 14,15,30,31,23,45

Рак
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Близките ще Ви зарадват с мил жест. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 5,16,9,13,41,25

Лъв
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Бъдете внимателни при работа с пари. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да Ви лиши от стабилността Ви в момента. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 29,3,42,15,26,21

Дева
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 20,32,19,4,3,38

Везни
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! В утрешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 31,13,45,3,16,10

Скорпион
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Ще Ви зарадват приходи. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви утре толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 17,6,27,15,22,1

Стрелец
Утре имате куп неща за вършене. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 30,27,20,36,45,29

Козирог
Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Понеделник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 43,27,38,39,33,11

Водолей
Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 22,1,6,11,41,5

Риби
Понеделник не е еднозначен ден за Рибите. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Понеделник посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 18,37,31,24,14,28

Znacite.com

 

Коментари

Новини Варна