IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 17 януари 2023
Обновен: 04:56 | 20 април 2024

Хороскоп за 18 януари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 18 януари 2023 (Всички зодии)

Овен
В сряда заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Сряда е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Овните. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 40,33,16,11,21,25

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази сряда. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. В сряда може да отделите време на дома си и на хората в него. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 0,44,32,41,27,30

Близнаци
В сряда не се претоварвайте. В сряда ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Добре би било сряда да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. И Близнаците разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 1,46,8,14,2,31

Рак
Утрешният ден ще блести с особен успех за Раците. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. В сряда ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 8,22,32,13,35,34

Лъв
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Сряда носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 21,3,20,34,27,33

Дева
Бъдете отговорни към своите постъпки. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 3,33,44,23,9,25

Везни
Сряда може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Отделете време за семейството си. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. През сряда ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 15,5,11,22,6,2

Скорпион
Сряда носи успех на Скорпионите. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утре голяма част от Скорпионите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за утрешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 14,27,29,15,0,33

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще Ви попречат да завършите докрай започнатото. Парите няма да са Ви проблем. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 1,37,12,32,31,18

Козирог
Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 27,2,23,39,33,10

Водолей
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. От неочаквано място може да получите пари. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 11,1,33,39,3,20

Риби
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 0,42,24,7,9,14

Znacite.com

Коментари

Новини Варна