IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 25 януари 2023
Обновен: 21:03 | 18 април 2024

Хороскоп за 26 януари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 26 януари 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък е успешен ден за Овните. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Близките също желаят да им отделите от времето си. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 40,4,8,43,10,22

Телец
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 31,28,9,4,7,20

Близнаци
Четвъртък носи успех на Близнаците. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Четвъртък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 45,30,27,33,29,32

Рак
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 4,26,23,13,6,42

Лъв
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 20,4,14,10,40,17

Дева
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не проваляйте работата си. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 26,20,8,19,34,0

Везни
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утрешният ден ще е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за пътувания. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 28,10,46,13,26,8

Скорпион
В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 18,43,7,15,22,30

Стрелец
Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Важен ден за печалба. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 27,21,29,23,18,44

Козирог
Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утрешният ден ще е печеливш. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 44,38,7,43,6,29

Водолей
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Съхранявайте старателно документите и парите си. Утрешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавна изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 24,42,1,41,2,38

Риби
Четвъртък носи успех на Рибите. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 45,32,15,12,14,13

Znacite.com

Коментари

Новини Варна