IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 29 януари 2023
Обновен: 13:42 | 16 април 2024

Седмичен хороскоп за 30 януари – 5 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 30 януари – 5 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
Новина отдалече може да Ви зарадва. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В бизнеса Ви може да има промени. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 14,29,31,27,1,0

Телец
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Ако имате приятели е добре, ако нямате, самотата може да Ви натежи. Имате много поводи за вълнения. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. н. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 34,33,31,20,29,32

Близнаци
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В семейството Ви настъпва мир и хармония. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Не губете чувство за реалност.
Щастливи числа: 8,5,31,39,35,6

Рак
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност, и ако проявят активност, може да се получи нещо много добро. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 46,20,23,14,22,30

Лъв
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В работата Ви има промени. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.
Щастливи числа: 34,46,1,17,6,25

Дева
Идва вашето време. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Звездите Ви препоръчват по-малко да се вълнувате. Излишната нервност няма да Ви е от полза. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 17,30,7,36,2,29

Везни
Не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Вие сте в добро здраве. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да Ви навлече проблеми.
Щастливи числа: 4,16,17,40,15,26

Скорпион
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 15,25,24,22,21,3

Стрелец
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В бизнеса Ви може да има промени. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 5,43,29,14,6,13

Козирог
Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 14,1,6,23,17,9

Водолей
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски.
Щастливи числа: 6,21,18,38,41,32

Риби
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 40,20,7,3,23,38

Znacite.com

Коментари

Новини Варна