IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 6 февруари 2023
Обновен: 03:09 | 24 април 2024

Хороскоп за 7 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 7 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 45,30,31,8,18,3

Телец
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Работили сте, за да имате сега избор от възможности, остава да изберете най-перспективната и да се заловите за работа. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 17,12,13,36,20,8

Близнаци
Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. То се отразява положително и на духа ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 23,43,6,18,44,10

Рак
Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Във вторник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 3,5,25,26,4,46

Лъв
Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Вторник е благоприятнн ден за Лъвовете и обещава успех във всичко. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 22,30,44,5,34,41

Дева
Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Девите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 32,21,10,12,6,2

Везни
Утрешният ден ще е силно активен. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Не е желателно да взимате пари назаем. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Професионална изразност, делови контакти, преговори за нови професионални ангажименти или за смяна на работата. Утре Везните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 9,11,1,10,29,19

Скорпион
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 23,30,26,37,21,18

Стрелец
Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Стрелец. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Вторник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре вечер се посветете на семейството си. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 8,10,2,23,12,40

Козирог
Бъдете отговорни към своите постъпки. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 26,37,46,44,5,31

Водолей
Във вторник за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. И Водолеите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Най-добре ще е да посветите вторник на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 3,6,40,44,21,0

Риби
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Ако не друго, сетете се, че е вторник.
Щастливи числа: 2,42,13,43,32,44

Znacite.com

Коментари

Новини Варна