IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Хороскопи
10:20 | 7 февруари 2023
Обновен: 13:50 | 28 март 2024

Хороскоп за 8 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през утрешния ден. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. В сряда добре ще Ви се отразява плуването. Сряда посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Сряда е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 1,35,22,26,5,43

Телец
Утре сте с променливо настроение. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Не прекалявайте с похапването. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Утрешният ден ще е добър ден за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 12,29,4,13,37,28

Близнаци
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Малко по-нервен е утрешният ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Напрегнатата небесна конфигурация в сряда сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 6,27,33,5,0,23

Рак
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.
Щастливи числа: 27,23,11,24,20,33

Лъв
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Лъв. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Ако не друго, сетете се, че е сряда.
Щастливи числа: 46,28,42,11,25,14

Дева
Сряда ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отдайте се изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да Ви навредят. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 39,17,15,1,14,5

Везни
В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Гости отдалече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Утре определено не Ви е ден за харчене. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 44,36,14,9,3,16

Скорпион
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си утре, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Сряда посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 26,10,28,29,1,37

Стрелец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Работата Ви ще получи висока оценка. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 10,1,8,37,5,20

Козирог
Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, какъвто отдавна Ви се иска да бъде. В интимния живот емоциите са смесени. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 32,7,44,30,22,20

Водолей
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Определено ще сте за пример в работата. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на Вас ще Ви е по-лесно впоследствие. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 14,43,1,24,21,4

Риби
Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през тази сряда. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 17,5,36,9,16,37

Znacite.com

Коментари

Новини Варна