IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 10 февруари 2023
Обновен: 23:39 | 28 април 2024

Хороскоп за 11 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 11 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 4,46,35,44,13,34

Телец
Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Като цяло работата Ви утре ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на утрешния ден. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 10,37,24,30,16,21

Близнаци
Утрешният ден ще е силно активен. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Утрешният ден не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Събота със сигурност ще бъде доста успешен ден.
Щастливи числа: 21,9,19,2,17,13

Рак
Събота ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Обърнете внимание и на хората в дома си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Раците през утрешния ден. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 8,0,39,6,28,26

Лъв
В събота за представителите на зодия Лъв възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Не се опитвайте да накарате себе си или хората, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 41,25,36,27,19,13

Дева
Утре имате куп неща за вършене. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Девите ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Пазете си здравето, защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 20,5,33,44,17,21

Везни
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Разговорите за пари са трудни. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 2,11,25,36,15,38

Скорпион
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Утрешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.
Щастливи числа: 32,31,33,3,10,46

Стрелец
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Близките също желаят да им отделите от времето си. Ярки любовни постижения. Ще получите висока оценка за работата си или за проект, по който работите от доста време. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 16,4,25,29,26,44

Козирог
Събота е успешен ден за Козирозите. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 25,9,33,5,28,18

Водолей
Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Самостоятелната работа утре е за предпочитане. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. В събота се движете повече и планирайте срещи. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 23,7,14,33,19,1

Риби
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществуват стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 14,11,24,36,34,21

Znacite.com

 

Коментари

11g 23g ( преди 1 година )
rate down comment 0 rate up comment 1
Новини Варна