IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 11 февруари 2023
Обновен: 20:21 | 26 април 2024

Седмичен хороскоп за 13 – 19 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 13 – 19 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
Не подценявайте интуицията си. В бизнеса Ви може да има промени. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако Ви се налага да общувате с досадници, го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 9,39,2,28,3,36

Телец
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. За необвързаните от зодията започва нов, интересен период с много емоции и настроение. В края на седмицата се очертават парични приходи. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 5,10,28,8,37,31

Близнаци
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Имате приятни преживявания с любим човек. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата Ви го изисква. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 45,35,41,13,43,32

Рак
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. За сега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 19,25,17,32,9,35

Лъв
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 41,2,32,9,11,46

Дева
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен - спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно…
Щастливи числа: 8,4,10,11,35,14

Везни
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 43,7,38,31,10,1

Скорпион
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение на Вашите финанси. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Нервната Ви система е претоварена. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 23,33,19,39,37,10

Стрелец
Идва вашето време. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. В края на седмицата се очертават парични приходи. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на март. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да Ви предложи.
Щастливи числа: 26,36,15,10,43,40

Козирог
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В любовта Ви владеят силни страсти, крайности в преживяванията. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 31,20,27,17,9,38

Водолей
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Грижете се за здравето си. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Бъдете внимателни при избора на компания. От хората около Вас зависят резултатите от дейността, а и настроението ви.
Щастливи числа: 32,44,4,46,38,13

Риби
Изненадите може да са много и някои да Ви сварят неподготвени. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи -бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Грижете се за здравето си. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.
Щастливи числа: 35,0,3,5,20,26

Znacite.com

Коментари

Новини Варна