IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 22 февруари 2023
Обновен: 14:46 | 8 май 2024

Хороскоп за 23 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 23 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Утрешният ден ще е печеливш. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.
Щастливи числа: 31,3,40,37,44,35

Телец
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Избягвайте рискови операции с пари. Утре Телците трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 3,23,30,0,12,21

Близнаци
В чудесно състояние на духа са повечето от Близнаците през утрешния ден. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 41,19,27,4,46,17

Рак
В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Ще Ви върнат голям заем. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 17,2,27,43,46,34

Лъв
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще Ви направят по-забързани и активни. Бъдете внимателни в избора на партньори. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.
Щастливи числа: 9,19,2,20,4,24

Дева
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Четвъртък не е лош ден за Девите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 23,44,5,29,6,18

Везни
Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Везните със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Утрешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 38,10,4,42,39,46

Скорпион
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 40,22,2,28,42,43

Стрелец
Утре имате куп неща за вършене. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Четвъртък е блестящ ден за осъществяването на лични и делови цели. Утре определено не Ви е ден за харчене. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 28,33,1,39,22,0

Козирог
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Всичко в крайна сметка опира до парите. Напредък в работата ще Ви осигури допълнителни източници на доходи. Късметът е с Вас и в любовта. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 44,27,11,22,6,29

Водолей
Утрешният ден ще блести с особен успех за Водолеите. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Утре сте изпълнени с желание за работа. В близките дни не очаквайте приходи. Грижете се добре за здравето си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 46,3,21,43,44,36

Риби
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Завършете дълго отлагана работа. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 36,8,46,18,10,43

Znacite.com

Коментари

Новини Варна