IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Хороскопи
10:20 | 26 февруари 2023
Обновен: 22:21 | 5 май 2024

Хороскоп за 27 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 27 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
Бъдете отговорни към своите постъпки. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Не давайте пари назаем защото няма да Ви ги върнат. Ще се наложи да отделите много повече време за околните отколкото за собствената си работа. Ако имате някакви любовни недоразумения, утре ще успеете да ги изясните. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 46,38,15,37,17,41

Телец
В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.
Щастливи числа: 24,8,46,39,12,29

Близнаци
Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Трябва да свършите започнатата сутринта работа до края на утрешния ден. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 38,21,20,13,15,33

Рак
В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Бъдете активни в спорта. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 40,21,8,9,30,2

Лъв
Понеделник ще е благоприятен ден за Лъвовете, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В понеделник обаче не предприемайте нови инициативи. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 33,13,10,34,21,14

Дева
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 4,3,11,35,15,43

Везни
Понеделник ще внесе известно вълнение сред Везните. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните Ви ангажименти ще попречат на намеренията ви. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Понеделник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 27,33,17,41,45,42

Скорпион
Понеделник носи успех на Скорпионите. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Ангажирани сте с парични въпроси. Късметът е с Вас и в любовта. Най-добре ще е да посветите понеделник на рутинна работа, както и да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на децата, на хобитата си и на пълноценната почивка. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 37,24,25,45,44,16

Стрелец
Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Утре Стрелците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 19,12,9,22,29,45

Козирог
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени, свързани с финансовата Ви стабилност. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. В утрешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 4,27,6,17,19,1

Водолей
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Утрешният ден ще е печеливш. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 0,44,25,6,32,14

Риби
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. Понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Утрешният ден Ви обещава хармония в отношенията. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 38,26,44,20,11,9

Znacite.com

Коментари

Новини Варна