IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Хороскопи
10:20 | 27 февруари 2023
Обновен: 13:46 | 7 май 2024

Хороскоп за 28 февруари 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 28 февруари 2023 (Всички зодии)

Овен
Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. От сутринта ще се заемете с детайлите в работата си, привеждайки продукта си в търговска форма. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 36,6,29,46,19,2

Телец
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки, ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Вторник не е лош ден за Телците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 36,15,1,32,29,39

Близнаци
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. От неочаквано място може да получите пари. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 2,1,8,23,20,33

Рак
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Работата Ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.
Щастливи числа: 14,9,29,8,26,15

Лъв
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Във вторник може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 31,33,13,8,28,9

Дева
Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Много вероятно е утре да сключите важно за работата Ви споразумение. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Бъдете дипломатични и тактични, Деви.
Щастливи числа: 43,30,28,15,19,9

Везни
Вторник ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Вторник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Везни, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 7,24,20,33,10,31

Скорпион
Вторник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Обърнете внимание на здравето си. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 0,12,13,18,44,31

Стрелец
Във вторник за представителите на зодия Стрелец възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 15,43,16,8,23,30

Козирог
Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 21,4,18,19,43,27

Водолей
Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Водолеите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете внимателни в избора на партньори. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Утрешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 35,10,40,5,21,34

Риби
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ярки любовни постижения. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Вторник не е лош ден за Рибите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 16,44,27,15,19,25

Znacite.com

Коментари

Новини Варна