IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 2 март 2023
Обновен: 11:25 | 3 май 2024

Хороскоп за 3 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 3 март 2023 (Всички зодии)

Овен
В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Общуванията Ви утре ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 0,28,13,24,21,20

Телец
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. В петък се движете повече и планирайте срещи. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 36,43,32,8,44,24

Близнаци
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Утре е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението ви. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 10,4,30,28,17,31

Рак
Утре имате куп неща за вършене. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Утрешният ден е подходящ за учене, за пътувания и за работа или контакти с хора в чужбина. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, Петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 2,31,25,22,41,19

Лъв
Утрешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 43,20,33,21,3,11

Дева
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Разговорите за пари са трудни. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел заради недомислие. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 26,3,45,2,29,8

Везни
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Петък Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 13,1,46,5,18,15

Скорпион
Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 23,16,14,29,39,34

Стрелец
Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. С малко пари можете да постигнете много. В интимния живот емоциите са смесени. Обърнете внимание и на хората в дома си. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 18,8,33,13,7,16

Козирог
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 39,29,42,0,21,19

Водолей
Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 17,2,39,22,33,11

Риби
Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Рибите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 37,20,6,23,43,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна