IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Хороскопи
10:20 | 6 март 2023
Обновен: 00:19 | 5 май 2024

Хороскоп за 7 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 7 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на новите си делови партньори и познати. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 17,4,2,35,37,46

Телец
Утре сте с променливо настроение. Ще Ви изненада новост от делово естество. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Вторник е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Близките също желаят да им отделите от времето си. Вторник носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 25,14,36,34,41,31

Близнаци
Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Във вторник се движете повече и планирайте срещи. През вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 9,46,15,33,17,21

Рак
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Бъдете внимателни при работа с пари. Напрегнатата небесна конфигурация във вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 25,7,10,3,39,9

Лъв
Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Мнозина ще имат силен шанс за успешна партньорска работа. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или има нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате - общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.
Щастливи числа: 36,11,32,23,2,20

Дева
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. От утре започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Вторник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 8,16,13,34,3,39

Везни
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 8,40,1,45,29,10

Скорпион
Вторник може да се определи като труден и неприятен ден за мнозина, тъй като е свързан с кавги и противоречия. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Март сякаш изтича между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 21,19,28,9,10,15

Стрелец
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. За някои от Вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Ангажирани сте с парични въпроси. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 32,25,23,34,35,0

Козирог
Бъдете отговорни към своите постъпки. Жените от знака може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Утрешният ден ще е подходящ за далечни пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Във вторник отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 37,46,33,30,32,5

Водолей
Във вторник не се претоварвайте. Във вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Отдайте се на повишеното Ви любовно настроение. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Харчите пари за лични неща. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 32,30,23,5,43,41

Риби
Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Утрешният ден също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 28,40,43,3,16,42

Znacite.com

Коментари

Новини Варна