IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Хороскопи
10:20 | 7 март 2023
Обновен: 20:24 | 7 май 2024

Хороскоп за 8 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 8 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 9,21,23,16,4,10

Телец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 17,27,18,32,22,2

Близнаци
Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Бъдете внимателни, ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 23,21,8,10,29,17

Рак
В сряда не се претоварвайте. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 34,26,46,20,45,33

Лъв
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Лъв. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Грижете се за спокойствието си. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 29,4,0,5,40,16

Дева
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В заключение Сряда не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.
Щастливи числа: 35,12,34,28,3,16

Везни
Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в сряда, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Везните през утрешния ден. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.
Щастливи числа: 44,33,46,28,25,36

Скорпион
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Обърнете внимание и на хората в дома си. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 42,11,22,7,13,5

Стрелец
Утрешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Обърнете внимание на здравето си. Сряда е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 24,31,26,37,23,42

Козирог
В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 27,46,34,44,40,4

Водолей
В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за срещи и разговори, за старт на обучение, ако тази тема е актуална за вас. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Възможно е утрешният ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 21,36,30,25,1,27

Риби
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Имате доста неща за вършене утре, но това най-вероятно е, защото вие едва ли можете да стоите без работа. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Ярки любовни постижения. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 38,25,1,0,40,22

Znacite.com

Коментари

Новини Варна