IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 10 март 2023
Обновен: 15:50 | 6 май 2024

Хороскоп за 11 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 11 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Утрешният ден ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Благодатна и плодоносна, събота предоставя на Овните значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 27,36,20,17,25,4

Телец
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Утрешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 19,2,18,31,16,35

Близнаци
Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Близнаци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 30,31,18,16,0,3

Рак
В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 16,36,31,33,34,2

Лъв
Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 25,16,21,41,42,23

Дева
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Обърнете внимание и на хората в дома си. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утре дайте инициативата на другите.
Щастливи числа: 29,12,46,41,38,9

Везни
Събота ще е доста успешен ден за представителите на Везни. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Очертават се разговори с околните, а насочилите се към смяна на работата ще се справят с пречки, които ще опитат да забавят развитието им. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Бъдете дипломатични и тактични, Везни.
Щастливи числа: 29,8,6,40,25,3

Скорпион
Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 31,6,32,4,5,30

Стрелец
Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Градивното и перспективно начало във Вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Бъдете деликатни, но твърди.
Щастливи числа: 36,14,42,28,37,0

Козирог
В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 15,24,12,30,3,10

Водолей
В събота за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Събота е успешен ден в значителна степен за Водолеите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 8,40,13,35,31,19

Риби
Бъдете отговорни към своите постъпки. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Утрешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 33,29,22,30,28,17

Znacite.com

Коментари

Новини Варна