IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 11 март 2023
Обновен: 15:03 | 2 май 2024

Седмичен хороскоп 13 – 19 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп 13 – 19 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Не подценявайте интуицията си. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 6,35,7,27,46,22

Телец
Новина отдалече може да Ви зарадва. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Имате много поводи за вълнения. Имате приятни преживявания с любим човек. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Безработните от зодията да не спират търсенията, може да получат обещаващи новини. Не се страхувайте.
Щастливи числа: 16,7,9,33,6,42

Близнаци
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Засега е важно да усетите на къде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътен вятър. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Вашата сърдечност, чувството Ви за хумор са най-свежото нещо около вас и ще подобрят отношенията в семейството. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 22,44,26,1,20,14

Рак
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. Бъдете коректни. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 32,23,11,30,34,20

Лъв
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Има смисъл да потърсите богат, влиятелен спонсор, инвеститор за своя бизнес. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 9,39,46,2,21,15

Дева
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за в последния момент. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. През седмицата жените от зодията са очарователни и съблазнителни. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Възможно е да се сблъскате със затруднения.
Щастливи числа: 30,46,34,44,12,4

Везни
Вашата предвидливост много ще Ви помага през седмицата. В живота Ви може да влязат нови хора. В края на седмицата се очертават парични приходи. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Бързате и поради това нещата не се получават добре. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 23,11,30,10,25,20

Скорпион
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 8,45,33,13,24,3

Стрелец
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т. н. Има риск от главоболие. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през март, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. На влюбените предстои да вземат съдбоносно решение по повод официалното оформяне на отношенията. В края на периода постепенно ще отпаднат някой задръжки или условности, спонтанно или понеже вие сте предизвикали подобни тенденции.
Щастливи числа: 3,43,27,35,2,25

Козирог
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги, ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на април. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 26,23,25,35,2,6

Водолей
Не подценявайте интуицията си. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 22,38,16,3,6,19

Риби
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В семейството Ви може да има болен. Една любовна връзка се развива доста бурно, и хората около Вас може да разберат какво става. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. Активизира се физическата страна на живота ви. Някои от Вас може да се заемат със спорт, за да възстановят фигурата си в желан вид. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 10,8,38,45,15,12

Znacite.com

Коментари

Новини Варна