IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Хороскопи
10:20 | 14 март 2023
Обновен: 13:31 | 27 март 2024

Хороскоп за 15 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 15 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Сряда бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 10,42,27,46,32,37

Телец
Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 8,44,16,14,29,42

Близнаци
Сряда ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен.
Щастливи числа: 29,44,35,11,24,23

Рак
В сряда не се претоварвайте. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 34,43,25,19,10,27

Лъв
Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Намерете начин да се отпуснете.
Щастливи числа: 16,22,21,40,14,45

Дева
Утрешният ден ще блести с особен успех за Девите. Утрешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Утре просто е такъв ден.
Щастливи числа: 46,42,8,33,22,41

Везни
Сряда говори за много удобства, а преобладаващата част от Везните са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 24,12,40,1,43,33

Скорпион
В сряда някои от Вас може да пътувате зад граница. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най-доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 1,34,32,26,33,35

Стрелец
Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. По-скоро отколкото си мислите може да спечелите пари. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.
Щастливи числа: 9,30,28,21,16,26

Козирог
Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Сряда е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 25,18,45,1,5,29

Водолей
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. В сряда може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.
Щастливи числа: 1,9,41,39,24,14

Риби
Сряда ще сблъска много от представителите на Риби с нови преживявания. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.
Щастливи числа: 1,41,39,45,12,22

Znacite.com

Коментари

Новини Варна