IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Хороскопи
10:20 | 15 март 2023
Обновен: 18:00 | 16 април 2024

Хороскоп за 16 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 16 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Объркани сте емоционално. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Имате нужда от действие и затова точно утре ще предпочетете да запълните времето си с работа. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 12,5,29,9,39,22

Телец
Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Утрешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 7,46,19,1,36,42

Близнаци
В четвъртък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи утре, ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.
Щастливи числа: 11,22,35,42,9,14

Рак
Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Раците. Утре вие не се отказвате да се занимавате с работа, която в конкретния случай Ви носи удоволствие. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. От неочаквано място може да получите пари. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.
Щастливи числа: 44,0,22,24,31,13

Лъв
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Приемете насериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Не е изключено да пропилеете празничния ден в разрешаване на семейни проблеми и работата Ви да изостане. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 8,13,33,1,29,24

Дева
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 3,28,45,33,17,26

Везни
Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Утре свършете важното и неотложното до обяд.
Щастливи числа: 43,39,21,5,18,7

Скорпион
Четвъртък носи успех на Скорпионите. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 26,9,22,18,34,2

Стрелец
Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Излизайки по-мъдри от трудностите, които Ви съпътстваха през последните дни, обнадеждено ще пристъпите към работата си. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.
Щастливи числа: 43,30,24,2,27,5

Козирог
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Четвъртък не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.
Щастливи числа: 18,14,22,29,2,43

Водолей
Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 27,13,10,23,22,11

Риби
В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Известни затруднения ще възникнат за онези от зодията, които ще имат работа в административни инстанции. Разговорите за пари са трудни. Четвъртък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Утре трябва да избягвате споровете.
Щастливи числа: 22,32,14,42,17,33

Znacite.com

Коментари

Новини Варна