IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 18 март 2023
Обновен: 14:37 | 26 април 2024

Седмичен хороскоп за 20 – 26 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 20 – 26 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 44,10,3,20,2,12

Телец
Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и правилника за движение по пътищата. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Новостите и върховете в развитието Ви ще се отразят положително на авторитета ви. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 18,25,7,1,6,12

Близнаци
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В края на седмицата се очертават парични приходи. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. В кариерата Ви ще настъпят промени, и то към издигане, но трябва да покажете воля за това. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В здравословен аспект бъдете по-внимателни, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми. Животът Ви ще се промени, в повечето от случаите - за добро.
Щастливи числа: 43,23,35,44,39,12

Рак
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. В работата Ви всичко върви спокойно и монотонно, затова може да си позволите леко да се оттеглите и да си доставите някои удоволствия. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 46,22,6,11,40,10

Лъв
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. Ако усетите потребност да изразите това, което чувствате, творческите занимания са изключително подходящи. В семейството Ви настъпва мир и хармония. В интимния живот Ви очакват големи изненади. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.
Щастливи числа: 20,7,18,27,37,45

Дева
В петък ще настъпи нов период за март – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.
Щастливи числа: 28,8,9,17,33,4

Везни
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги, ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 41,18,17,12,19,30

Скорпион
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В здравословен план ще бъдете добре. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Възможно е родителите да Ви направят подарък или роднини. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 36,22,42,10,14,34

Стрелец
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Навлизате в ползотворен делови период. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта, и ако това се случи - бързо да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак…Прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да имплантирате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 20,3,6,17,41,1

Козирог
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на седмицата може да потърсите реванш. Човек, който Ви е наранил, си получава заслуженото. Това Ви дава усещане за постигната справедливост.
Щастливи числа: 46,32,43,17,22,1

Водолей
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези от които зависи вашето развитие може да забележат липсата на всякаква мотивация. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В здравословен план ще бъдете добре. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.
Щастливи числа: 15,12,26,22,31,37

Риби
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. В интимната сфера, както обикновено, ще се доверявате най-вече на собственото си усещане за нещата и ще дистанцирате всеки опит за външна намеса, каквито няма да липсват. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 23,33,35,0,37,6

Znacite.com

Коментари

Новини Варна