IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Хороскопи
10:20 | 23 март 2023
Обновен: 04:52 | 14 март 2024

Хороскоп за 24 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 24 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Отнасяйте се сериозно към работата си. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 27,21,4,17,30,22

Телец
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Възможно е да дадете пари на свои близки. Обърнете внимание и на хората в дома си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.
Щастливи числа: 31,35,16,19,0,18

Близнаци
В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. През петък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Утрешният ден не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Петък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Утре Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 28,19,14,30,18,37

Рак
Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.
Щастливи числа: 12,4,45,43,9,44

Лъв
В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Трудно ще се настроите за работа утре. Правилата и нормите ще Ви дразнят, сякаш за първи път чувате за тях. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Бъдете оптимисти.
Щастливи числа: 31,19,9,45,29,18

Дева
Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утрешният ден може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Съхранявайте старателно документите и парите си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 27,6,1,3,16,13

Везни
Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Везни, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Утрешният ден може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.
Щастливи числа: 8,30,25,29,4,9

Скорпион
Петък ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ще имате възможност да напреднете в професионален план. Не обсъждайте намеренията си, създайте си ясен алгоритъм за работа. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утре всичко тръгва по вода.
Щастливи числа: 34,35,16,8,21,7

Стрелец
Петък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Работата Ви ще бъде успешна, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 17,6,35,12,13,4

Козирог
Утрешният ден Ви обещава големи промени в живота. Бъдете активни в спорта. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Утре Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 17,26,10,22,5,34

Водолей
В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно, заведете близките си на ресторант. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 37,14,5,6,44,22

Риби
Утре имате куп неща за вършене. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Умората Ви ще изисква да оставите настрана проблемите в работата, и да си починете. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.
Щастливи числа: 40,42,41,16,32,5

Znacite.com

Коментари

Новини Варна