IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Хороскопи
10:20 | 30 март 2023
Обновен: 02:28 | 12 май 2024

Хороскоп за 31 март 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 31 март 2023 (Всички зодии)

Овен
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Добре би било петък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.
Щастливи числа: 9,32,18,46,11,41

Телец
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Бъдете активни в спорта. Съвместна работа с ваш партньор ще бъде много ползотворна. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 1,26,20,39,23,18

Близнаци
Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Близнаците. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.
Щастливи числа: 43,5,26,37,22,0

Рак
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Рак. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. В петък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Работата Ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между Вас и околните. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 44,17,4,13,22,3

Лъв
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.
Щастливи числа: 16,24,40,20,44,42

Дева
Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. В петък се движете повече и планирайте срещи. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 6,37,34,38,42,41

Везни
Петък ще внесе известно вълнение сред Везните. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. И Везните разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 40,22,31,2,0,3

Скорпион
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат навреме, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 28,21,27,44,0,1

Стрелец
Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Близките също желаят да им отделите от времето си. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 1,20,18,39,34,21

Козирог
Утре имате куп неща за вършене. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели.
Щастливи числа: 10,5,27,17,36,24

Водолей
Петък не е еднозначен ден за Водолеите. Ако искате да постигнете целите си утре, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. И Водолеите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Ако не друго, сетете се, че е петък.
Щастливи числа: 41,28,34,45,20,37

Риби
В петък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В утрешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина. В петък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете сдържани при разговори с непознати.
Щастливи числа: 24,43,19,25,21,20

Znacite.com

Коментари

Новини Варна