IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Хороскопи
10:20 | 31 март 2023
Обновен: 15:27 | 16 май 2024

Месечен хороскоп за април 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Месечен хороскоп за април 2023 (Всички зодии)

Овен
Водещите събития във вашия знак са навлизането на Бялата Луна (Селена) през втората седмица и пръстеновидното Слънчево затъмнение на 20 април. Постарайте се да осъществите по-голямата част от замислите си преди затъмнението. Анализирайте подробно постигнатото до момента. Усещането, че се справяте ще ви се отрази мотивиращо.
Правете онова, което трябва тогава, когато трябва, дори да е за сметка на личните ви желания и да ви принуждава на моменти да излезете от зоната на личния си комфорт. От съществено значение е да формулирате правилно целите си и да не си търсите оправдания, с които да отлагате осъществяването им.

Телец
В самото начало на месеца Меркурий ще премине във вашия знак. През третата седмица и Слънцето ще навлезе там, а Меркурий ще смени директната форма на движение с ретроградна. Нищо не би могло да попречи на напредъка ви, ако действате с умерено темпо, с присъщата си последователност и упоритост.
Започнете периода със сложните занимания, за да можете в последните дни да намалите инерцията. Затруднения, разбира се, ще има от време на време, а най-ефективният подход за преодоляването им ще се окаже консервативният. Бавно, обмислено и самостоятелно оформяйте решенията, които ще имат пряко отражение върху материалното и финансовото ви състояние.

Близнаци
Още в първите дни на месеца ориентирайте вниманието си към дейности, предполагащи наличието на дискусии, уговаряне на дългосрочни условия за сътрудничество, оформяне на документи, занимания, изискващи активната намеса, съдействие, одобрение на държавната администрация.
Ще успеете да създадете здрав фундамент за осъществяване на дългосрочните си проекти, да си осигурите ресурси и да създадете полезни контакти с хора, които ще ви помогнат да отстраните проблемите при необходимост.
Като се има предвид, че Венера ще навлезе във вашия знак още през втората седмица, е добре да се знае, че настроението ви ще е доста романтично, което малко или много ще пречи на концентрацията. Поредната ви любовна авантюра най-вероятно ще е нетрайна, така че не прекалявайте с очакванията.

Рак
Енергетиката и тонусът ви ще са стабилни, а творческият потенциал постепенно ще се повишава. Структурирайте плановете, целите си, направете точен график на деловите срещи още в началото на месеца. Със сигурност ще претърпи промени и размествания, но разполагайки с най-обща концепция, ще успеете да избистрите мислите и да си дадете сметка за причинно-следствената връзка между процесите и явленията, които пряко ще се отразят на решенията ви.
Приходите и разходите ще са неравномерни, но това не бива да ви безпокои. За свое собствено спокойствие може да създадете определено количество запаси, които при необходимост да ползвате, а след това да възстановите. Ще получите първите резултати от екипни дейности, започнати в началото на годината.

Лъв
Положителните преживявания ще са свързани с приятелските връзки и с личните ви финанси. Предстоят промени, които не сте предвиждали, нито обмисляли, но ще останете доволни от тях. Интересувайте се от възможностите за включване в каквито и да било форми на обучение и се възползвайте. В процеса на работа поне няколко пъти ще се наложи да представяте замислите или работата си пред публика.
Направете го уверено и с ясното съзнание, че ще получите одобрение от аудиторията, а може би и нови съмишленици. Що се отнася до оригиналните ви идеи, обсъждайте ги само с доверени сътрудници и партньори, на които сте сигурни, че можете да разчитате.

Дева
Събитията ще се развиват по начин, който ще ви позволи да разширите сферата си на влияние. Ще получите подкрепа за предложения, които преди време са ви били отказани или отхвърлени. Взаимоотношенията ще са пълноценни и е много вероятно да се включите в нова неформална група или малък колектив, на който е възложено изпълнението на краткосрочна задача.
Без особени проблеми ще напреднете с оформянето на някои юридически въпроси или довършване на изостанали сделки предимно със задграничните си партньори. Отстоявайте позициите си аргументирано и добронамерено. Имайте предвид, че най-неподходящата тактика в предстоящия период е „око за око, зъб за зъб“.

Везни
Пълнолунието ще се случи във вашия знак на 6 април. Наименованието на месеца означава „откриващ“ или „огрян от слънцето“ и е наречен така в чест на богинята Венера (Афродита). Като се има предвид, че Венера се явява управител на вашия знак, то убедено може да се твърди, че през този месец радостните преживявания ще са свързани с личните ви отношения.
Достатъчно е, започвайки важен разговор с когото и да било, да знаете какво искате, да представите замислите си спокойно и да обмисляте ефекта от решенията си за един по-дълъг времеви диапазон. Ще си спестите доста неприятности, ако поддържате такова поведение през целия месец.

Скорпион
Периодът условно може да бъде разделен на две части. В началото обстановката ще е спокойна, всичко ще се получава сравнително лесно. През втората половина напрежението постепенно ще се покачва. Ще се налага да преодолявате непредвидени затруднения, а по-неприятното е, че причините за появата им ще са неясни. Във ваш интерес е да не нарушавате правилата, защото може да се окаже, че сте под нечие зорко наблюдение.
Бъдете готови да реагирате гъвкаво на почти непрекъснато променящата се обстановка. Няма значение дали одобрявате събитията или не, същественото в случая е да се съобразите с тях, за да избегнете стресовите ситуации, доколкото е възможно.

Стрелец
През първата десетдневка на месеца добри резултати ще получите от занимания, свързани с имущество, документи, финанси. Част от тях, които към момента са били в застой, ще напреднат, макар и бавно. Би било добре да ги довършите преди Меркурий да премине в ретроградна фаза на движение. След като това се случи, може да се наложи да прекратите някои проекти или отмените някои уговорки, но няма смисъл да се тревожите.
Те също ще бъдат реализирани, обаче на един по-късен етап, независимо от причините за задържането им. През последната седмица на месеца е вероятно да подобрите, коригирате или допълните част от работата си. Ако не сте сигурни в себе си или пък просто за собствено улеснение, не се безпокойте да потърсите съдействие.

Козирог
Събитията почти изцяло ще отговарят на очакванията ви. Задълженията ви ще са повече от обичайното, но пък и силите няма да ви изневерят. Набелязвайте целите поетапно и се заемайте с осъществяването им последователно. Постарайте се да не прекалявате с работохолизма и да не стигате до ситуации, в които се налага да търсите медицинска помощ. Част от работата ще е свързана с кратки пътувания.
Подгответе ги предварително и изчерпателно, като си осигурите поне няколко варианта за осъществяването им. Подробно се запознайте с метеорологичната обстановка и се екипирайте подходящо.

Водолей
Обстоятелствата почти непрекъснато ще ви подтикват да ползвате нестандартното си мислене, да търсите необичайни решения. Ще попадате в разни странни ситуации, които „на първо четене“ няма да можете да прецените дали ви помагат или ви вредят, но и няма да разполагате с достатъчно време за задълбочена преценка. Оставете интуицията да ви води. Първосигналната ви реакция може и да не е съвсем правилна, но няма да претърпите сериозни щети.
В професионален план е за предпочитане да заложите на дългогодишните партньори и изпитаните методи на работа. Експериментирайте само, ако сте сигурни, че крайните резултати няма да се отразят пагубно на финансовите ви наличности. Не се отчайвайте, ако не успеете да осъществите част от замислите си. Може би се опитвате да изпреварите времето.

Риби
Събитията ще са изцяло под влияние на аспектите на Сатурн и Нептун, които в момента се намират във вашия знак. Обмисляйте постъпките си и не забравяйте, че носите отговорност за тях. Не стигайте до крайности като да действате по инерция или на „висока скорост“, без оглед на обстановката. Съобразявайте действията с физическото и най-вече с психическото си състояние. Усетите ли пристъпи на изтощение, просто намалете темпото, ако се наложи, спрете за малко, за да избегнете момента на „прегаряне“.
Съобразявайте действията си с обективните условия на социума. Всяко хрумване може да ви изглежда „вървежно“ на пръв поглед. За да го осъществите, е необходимо реално да прецените условията, с които разполагате.

az-jenata.bg

Коментари

Новини Варна