IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Хороскопи
10:20 | 12 април 2023
Обновен: 00:51 | 26 април 2024

Хороскоп за 13 април 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Хороскоп за 13 април 2023 (Всички зодии)

Овен
Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Може би е време да сложите край на някои свои увлечения, които Ви губят свободното време и парите. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.
Щастливи числа: 41,45,19,8,6,13

Телец
Утрешният ден обещава да бъде просто забележителен. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари назаем - защото ще се отчете като загуба. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Утре обърнете внимание на отношенията си. Можете да отхвърлите доста работа утре, но не започвайте нищо ново. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Утре проведете консултации.
Щастливи числа: 15,32,42,36,11,16

Близнаци
Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Утрешният ден ще е благоприятен за бизнесмените. Четвъртък е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 16,6,8,19,44,20

Рак
Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.
Щастливи числа: 13,28,37,9,31,11

Лъв
Утре сте с променливо настроение. Утрешният ден ще покаже слабите места не само по отношение на конкуренцията, но и на личните Ви връзки и работа. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете внимателни в действията си.
Щастливи числа: 42,29,30,26,44,31

Дева
Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.
Щастливи числа: 18,31,29,25,13,10

Везни
Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Седмицата започва като на педали. Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Ярки любовни постижения. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Разбирателството в семейството ще направи деня Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.
Щастливи числа: 7,5,31,2,18,35

Скорпион
Утре сте с променливо настроение. Повечето от Вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Утре е ден за домашни дела. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Бъдете борбени.
Щастливи числа: 20,27,16,4,13,32

Стрелец
Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си с “младежките” си изпълнения. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Четвъртък не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Утрешният ден не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.
Щастливи числа: 5,17,10,43,9,27

Козирог
Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Парите идват и си отиват. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 2,10,13,1,46,36

Водолей
Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Има шанс да спечелите пари, и ако мислите в тази насока, наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви, по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа. В материално отношение успехът ще бъде с вас. Утре е по-добре да не пътувате.
Щастливи числа: 38,9,46,5,28,19

Риби
Четвъртък носи успех на Рибите. Утре се движете повече и общувайте активно с околните. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за бизнес дела. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Четвъртък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.
Щастливи числа: 29,32,45,31,0,35

Znacite.com

Коментари

Новини Варна