IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Хороскопи
10:20 | 15 април 2023
Обновен: 14:27 | 23 април 2024

Седмичен хороскоп за 17 – 23 април 2023 (Всички зодии)

Ето какво вещаят звездите

По материала работи: Ставри Таргов
Седмичен хороскоп за 17 – 23 април 2023 (Всички зодии)

Овен
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение.Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Навлизате в ползотворен делови период. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Не прекалявайте с храната. Звездите ще се грижат за Вас и Вашите нужди.
Щастливи числа: 0,40,14,44,16,23

Телец
Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените Ви думи, разбиране и т.н. Вие сте във важен и превключващ период относно професионалната Ви реализация. В личните Ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си, чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 43,33,15,28,11,16

Близнаци
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате да Ви простят някои малки прегрешения. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. В работата може да Ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.
Щастливи числа: 45,28,39,12,40,25

Рак
Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също Ви помагат. Бъдете коректни. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Възможно е да се обостри хронично заболяване. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 29,5,31,42,26,18

Лъв
Идва вашето време. В средата на седмицата може да Ви дойдат приходи от допълнителна работа. Възможно е да се почувствате самотни. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. В семейството Ви настъпва мир и хармония. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 41,30,25,7,1,46

Дева
Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за идващия период, да избегнете схващания и ставни заболявания. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Животът Ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. Вашите шансове да срещате подкрепа, одобрение, да намирате подходящи личности, които да Ви носят полза или удоволствие, удовлетворение, постепенно ще расте, засега този процес изисква да елиминирате онова, което Ви носи повече щети…. За всяко нещо си има подходящ момент.
Щастливи числа: 7,44,36,43,8,27

Везни
В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите, те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество, сред което живеете и работите. Не се срамувайте, ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Възможно е да се почувствате самотни. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Ако обстоятелствата Ви отведат на публично място, старайте се да стоите на втори план. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Аргументирайте се добре.
Щастливи числа: 20,10,3,4,9,25

Скорпион
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. В интимния Ви живот ще споделяте чувства и хармонични отношения с партньора ви. Имате много поводи за вълнения. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално.
Щастливи числа: 7,40,4,13,0,23

Стрелец
Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за Вашия собствен живот, така и този на най-близкото Ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за родените през втори деканат. Някои ваши занимания стават източник на доходи. Ще бъдете много активни, делови и успяващи. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които Ви се отдават. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.
Щастливи числа: 27,25,45,22,32,44

Козирог
Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на май. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Имате шанс да напреднете в кариерата до края на годината. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.
Щастливи числа: 19,31,42,16,7,5

Водолей
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. Бъдете внимателни относно партньорските отношения, в които участвате – това се отнася както за личните, така и за бизнессъдружията, в които участвате. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно, и скоро ще ги забравите. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. За много от Вас се очертава пътуване, което ще Ви носи добро настроение и самочувствие. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите усилия дават резултати.
Щастливи числа: 27,30,28,9,34,40

Риби
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. Ако има нещо скрито във връзките ви, вероятността сега да излезе на повърхността е повече от голяма. В здравословен план ще бъдете добре. Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората.
Щастливи числа: 5,25,20,23,12,32

Znacite.com

Коментари

Новини Варна